Parterapi Oslo

Velkommen til samlivsskolen

Samlivsskolen drives av firmaet Par-og personrådgiveren v/ Anna Sigridsdatter Heen.

shallow photography of man hugging woman outdoors
Play Video about shallow photography of man hugging woman outdoors

Anna Sigridsdatter Heen

Jeg tilbyr samlivskurs for par som vil styrke forholdet sitt. Jeg har samlivskurs over en eller flere helgedager som holdes på hotell. Jeg har også kortversjon av samlivskursene som privatundervisning for enkeltepar.
Disse kursene tilbys enten på nett eller på mitt hjemmekontor på Hasle i Oslo.

FYSISKE KURS PÅ HOTELL

Dette er de fysiske kursene jeg holder. Disse samlivskursene holdes på hotell. Her kommer hotellutgifter i tillegg til kursavgiften:

SAMLIVSKURS FOR  ENKELTPAR

Korttidsversjonen av samlivskurs  for bare dere to. Det gis som privatundervisning enten på nett eller på mitt hjemmekontor i Oslo. Dette tilbudet  er fleksibelt og dere bestemmer tidspunkt og varighet av hver sesjon.

Samlivskurs – følgende tilbys i kortversjon

Webinar

Samlivsskolen tilbyr webinarer for førstegangsforeldre, fokusert på å styrke samlivet etter ankomsten av et nytt familiemedlem. Delta fra komforten av deres eget hjem og lær hvordan dere sammen kan takle utfordringene som nye foreldre:

Parsjekk

Parsjekk gir dere mulighet til å reflektere over parforholdet deres med et online-spørreskjema og to veiledningssamtaler for å identifisere styrker og utfordringer. Ta kontakt for å styrke deres samliv.

Dette er hva dere kan oppnå ved å ta et samlivskurs:

Bygge gode parforhold:

Samlivskurs gir verktøyene for å skape et solid forhold. Fokuset er på kommunikasjon, forståelse og respekt, som er hjørnesteiner i ethvert vellykket parforhold.

Mål

Kurset hjelper dere med å sette klare mål for forholdet. Med en definert retning, kombinert med forståelsen av at forhold er en pågående prosess, blir vedlikehold og forbedring lettere.

Revitalisere og skape vekst

Hvis forholdet har stagnert eller utviklet negative mønstre, tilbyr samlivskurset muligheten til å gjenoppdage gnisten og fokusere på positiv utvikling og vekst.

Gi mestringsstrategier

Kurset tilbyr strategier for å håndtere forholdsutfordringer. Med spesifikke verktøy og teknikker, kan dere takle eventuelle oppturer og nedturer med selvtillit.

Fokus på parrelasjonens styrker

Gjennom kurset oppfordres dere til å gjenkjenne og dyrke hverandres styrker. Ved å bygge på disse, skapes et fundament for et enda sterkere forhold.

Styrke kommunikasjon

God kommunikasjon er nøkkelen til ethvert vellykket forhold. Kurset gir praktiske teknikker for å forbedre lytteferdigheter, uttrykke følelser og forstå partnerens perspektiv, noe som fremmer en dypere forbindelse og forståelse mellom dere.
smiling woman and man sitting on floor

INVESTER I PARFORHOLDET- TA SAMLIVSKURS!

Samlivsskolen tilbyr samlivskurs til par. Ta et samlivskurs for å styrke forholdet og gi næring til et godt og utviklende samliv!

Som kjent er det dessverre ikke slik at folk ivaretar samlivene sine som man pleier forholdet til familie og venner. Ei heller tar vi en statussjekk slik vi gjør på helsen vår eller på bilen med jevne mellom.

Hva med å tenke nytt og annerledes om samlivet og innse at et parforhold så visst ikke går på autopilot, men trenger til reparasjon eller finpuss en gang i blant?

HOTELLAVTALE
Benytt vår spesialavtale med Thon Hotels for rabatterte priser. Kontakt Anna Sigridsdatter Heen for booking.

tilbakemeldinger fra fornøyde kunder:

Jeg verdsetter de positive tilbakemeldingene fra mine kunder høyt. De gir meg viktig innsikt og bekrefter effektiviteten av veiledningen og kursene jeg tilbyr.

"VI TAKKER FOR EN FLOTT OPPLEVELSE"

NATASJA OG FRODE, AKERSHUS

"UFARLIGGJØR EN DEL VANSKELIGE SPØRSMÅL"

ANN CHRISTINE OG ODDVAR, HURUM