Parterapi Oslo

Velkommen til samlivsskolen

Samlivsskolen tilbyr samlivskurs for par som vil forbedre parforhold ditt. Her finnes også tilbud om parterapi og sexologisk rådgivning.

shallow photography of man hugging woman outdoors
Play Video about shallow photography of man hugging woman outdoors

Dette er hva dere kan oppnå ved å ta et samlivskurs:

Bygge gode parforhold:

Samlivskurs gir verktøyene for å skape et solid forhold. Fokuset er på kommunikasjon, forståelse og respekt, som er hjørnesteiner i ethvert vellykket parforhold.

Mål

Kurset hjelper dere med å sette klare mål for forholdet. Med en definert retning, kombinert med forståelsen av at forhold er en pågående prosess, blir vedlikehold og forbedring lettere.

Revitalisere og skape vekst

Hvis forholdet har stagnert eller utviklet negative mønstre, tilbyr samlivskurset muligheten til å gjenoppdage gnisten og fokusere på positiv utvikling og vekst.

Gi mestringsstrategier

Kurset tilbyr strategier for å håndtere forholdsutfordringer. Med spesifikke verktøy og teknikker, kan dere takle eventuelle oppturer og nedturer med selvtillit.

Fokus på parrelasjonens styrker

Gjennom kurset oppfordres dere til å gjenkjenne og dyrke hverandres styrker. Ved å bygge på disse, skapes et fundament for et enda sterkere forhold.

Styrke kommunikasjon

God kommunikasjon er nøkkelen til ethvert vellykket forhold. Kurset gir praktiske teknikker for å forbedre lytteferdigheter, uttrykke følelser og forstå partnerens perspektiv, noe som fremmer en dypere forbindelse og forståelse mellom dere.
smiling woman and man sitting on floor

INVESTER I PARFORHOLDET- TA SAMLIVSKURS!

Samlivsskolen tilbyr samlivskurs til par. Ta et samlivskurs for å styrke forholdet og gi næring til et godt og utviklende samliv!

Som kjent er det dessverre ikke slik at folk ivaretar samlivene sine som man pleier forholdet til familie og venner. Ei heller tar vi en statussjekk slik vi gjør på helsen vår eller på bilen med jevne mellom.

Hva med å tenke nytt og annerledes om samlivet og innse at et parforhold så visst ikke går på autopilot, men trenger til reparasjon eller finpuss en gang i blant?

HOTELLAVTALE
Benytt vår spesialavtale med Thon Hotels for rabatterte priser. Kontakt Anna Sigridsdatter Heen for booking.

tilbakemeldinger fra fornøyde kunder:

Jeg setter stor pris på de positive tilbakemeldingene fra klienter. De gir meg verdifull innsikt og bekrefter at veiledningen og kursingen jeg tilbyr er effektiv.

"Anna – du har vært helt avgjørende for oss"

NINNI og SIGURD, VESTFOLD

"Anna hjalp oss med å forstå hvilke feil som var blitt gjort"

ALVILDE (27) og KEVIN (27), Oslo

"samlivskurset ga oss akkurat det vi trengte"

KATRINE OG GØRAN, OSLO