Når:
28. desember 2021 heldags
2021-12-28T00:00:00+01:00
2021-12-29T00:00:00+01:00
Hvor:
Digitalt
Pris:
Gratis
Kontakt:
Ann Christine Svindland Jørgensen
915 42 757

Godt Samliv – Gratis kurs for førstegangsforeldre

Ønsker du og partneren din å forberede dere på småbarnslivet? Eller har dere nettopp fått første barn og ønsker å forebygge konflikter og jobbe med god kommunikasjon og nærheten i parforholdet?

Kurset skal gjøre dere godt rustet for å møte utfordringer, snakke sammen og ta vare på parforholdet. Dette er en gave, både til dere og barnet deres.

Godt Samliv er et forebyggende samlivskurs for å støtte dere som familie og par,  og har som mål å støtte opp om familie- og parforhold. Kurset er utviklet og fullfinansiert av Bufdir.

Kurset gir  gode verktøy når det butter og på kurset gjør dere øvelser hvor dere får snakke sammen om nyttige tema.

På samlivskurs er det både lytting, humor, kreativitet og alvorlige tema. Kurset vil handle om å bli kjent med eget utviklingspotensiale, egne og andres behov, hva skadelig og god kommunikasjon er og dere vil få med dere øvelser og fokus som kan brukes etter kurset. Vi snakker om problemhåndtering og hva som er vanlige utfordringer i en småbarnsperiode. Målet er i stor grad at dere skal få god kontakt med hverandre og dermed være rustet til å møte utfordringer som kommer på en hensiktsmessig måte og med vennlighet og kjærlighet.

Kursinnhold:

Kurset inneholder fire deler:

Du kan lese mer om kurset og innholdet i de fire delene her:

https://parogfamilieterapi.no/godt-samliv/

https://bufdir.no/Familie/Tilbud_Regionene/Godt_samliv___kurs_for_nybakte_foreldre/.

Under alle dele av kurset vil dere sitter sammen som par og gjør øvelser og refleksjoner sammen som par. Det vil ikke være gruppearbeid og det er frivillig å dele tanker eller oppdagelser i plenum. Det serveres mat og drikke på de fysiske kursene.

KURSLEDERE: Ann Christine Svindland Jørgensen og Ann Sofie Andreasson

TID: Kurset går  over en dag  av 8 timer kl 10-18.

Merk dere at dette er  en av de siste mulighetene for å  få  dette  tilbudet  gratis.  Den nye  Regjeringen (og ikke endret  av budsjettpartner  SV) – har  fjernet  støtten  til  Barne,-ungdoms og  familiedirektoratet (BUFDIR)  til samlivstiltak for 2022 så da  ser vi oss ikke i stand  til å  holde dette kurset  kostnadsfritt lenger. Så grip  sjansen nå!

DIGITALT/WEBINAR

PRISER OG PRAKTISK:

Kurset er helt finansier av Bufdir og er derfor gratis.

Program sendes ut til deltakere i forkant av kurset.

 

 PÅMELDING:

Enten via Samlivsskolen, se påmeldingsskjema her, eller ta direkte kontakt med kursledelsen v/ Ann Christine Svindland Jørgensen

Alle våre kurs er åpnet for deltakere fra hele landet.