Når:
17. oktober 2020@10:00-18. oktober 2020@15:00
2020-10-17T10:00:00+02:00
2020-10-18T15:00:00+02:00
Hvor:
Cafe Aasen, Nordre Aasen
Hans Nielsen Hauges gate 44
0481 Oslo
Norge
Pris:
4000 per par
Kontakt:
Anna Sigridsdatter Heen
91686858

KURSET HOLDES FORUTSATT AT DET ER TILRÅDELIG i HHT MYNDIGHETENES  ANBEFALINGER OM CORONAVIRUSET.

Bli med på et annerledes samlivskurs – tango for to – it  takes two to tango

Tangokurs for bedre samliv

Her  har dere sjansen til et annerledes samlivskurs der vi bruker dansegleden for å  stimulere kjærligheten. Tangokurs for  dere som vil “booste” samlivet gjennom danseglede, bli bevisst hvordan dere kommuniserer og la kroppsspråket bringe dere til nye høyder!

Dette  kurset er for  dere som gjennom den argentinske tangoens bevegelse og berøring vil  finne ut av hvordan dere kommuniserer og ønsker å kommunisere. For dere som vil  ha det morsomt sammen, som vil utfordre grensene og få mer nærhet og gleden i forholdet deres. For dere som ønsker en oppkvikker i samlivet, en kjærlighetsbooster.

Alle våre kurs er åpnet for deltakere fra hele landet, så hvorfor ikke ta  dere en helg på Østlandet og investere  i forholdet deres? Du og din partner er velkomne til å melde dere på!

En flott  gave  til din kjære   eller til et par du/dere ønsker å glede.

KURSINNHOLD OG KURSOPPLEGG: 

På kurset får deltakerne en kort introduksjon i den argentinske tangoens historie, det blir dans, øvelser og så stopper vi innimellom opp og tenker over samlivet vårt. Kommunikasjonen i tango – hvordan gjør vi det i vårt forhold?

Kommuniserer vi tydelig? Utfordringen ved å være så gjensidig avhengige av hverandre.

KURSTID: Lørdag kl. 10.00-16.00 og søndag kl. 10.00-15.00

PRISER OG PRAKTISK:  Kursavgiften er honorar til  kurslederne. Kost og losji må deltakerene selv dekke. Lunsj kan kjøpes på på kafé i umiddelbar nærhet. For de som trenger overnatting har Samlivsskolen en avtale med Thon hotels som gir rabatterte priser på deres hoteller. Om denne avtalen ønskes benyttet melder dere fra til kursleder.

PÅMELDING skjer via Go Mentors bookingsystem her på Samlivsskolens hjemmeside. Dere legger inn deres kontaktopplysninger  ved  trykke på den grønne bookingsknappen. Alternativt kan dere  ta kontakt med  kursleder https://samlivsskolen.no/wp-content/uploads/2013/09/anna-150.jpg. Tlf. 91868658, e-post:sigridsdatter@icloud.com

AVMELDING: Ved avmelding som skjer innen en måned før kursstart, vil kursavgiften bli refundert. Ved senere avmelding refunderes ikke beløpet med mindre påmeldingen overføres til neste kurs.
Hvis du eller partneren blir syk kan dere delta på et senere kurs, forutsatt at det opprinnelige kurset er betalt.

 

Denne  evalueringen har vi fått  fra ett av av parene som har  vært kurs:

«Tusen takk for flott kurs. Det ga en en helt ny dimensjon på forholdet, og et solid utgangspunkt for å jobbe videre med tangoen». 
Ellinor (46) og Jarle (47)
 Oslo

KURSLEDERE er Hans Fosshagen og https://samlivsskolen.no/wp-content/uploads/2013/09/anna-150.jpg