Når:
26. januar 2019-27. januar 2019 heldags
2019-01-26T00:00:00+01:00
2019-01-28T00:00:00+01:00
Hvor:
Thon hotell, Oslo Airport, Gardermoen
Balder allé
2050 Jessheim
Norge
Pris:
2500 per par
Kontakt:
Anna Sigridsdatter Heen
91868658

PREP-kurs for å kommunisere bedre

Kommuniserer du og partneren din dårlig? Er dere ikke så gode på problemløsning? Savner dere nærheten og  varmen? Da kan PREP-kurs være tingen!

PREP er et  parkurs for å bli bedre på kommunikasjon og problemløsning, og finne tilbake til ressursene, gleden og nærheten dere hadde da dere ble kjærester. PREP passer både for nyetablerte par og par som som har levd sammen i lang tid.

Bedre gave til dere selv eller andre finnes ikke når kjærligheten trenger hjelp!

KURSINNHOLD:
På et PREP-kurs er det både humor og alvor. Det vil handle om kjærlighet, forventninger, glede og vennskap, men aller mest om god kommunikasjon og hva som hindrer god kommunikasjon. Vi ser  på ødeleggende kommunkasjonsmønstre som par har. Vi tar opp problemhåndtering og problemløsning. Målet er at dere kan kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære noen grep som kan tas for å forbedre kommunikasjonen og løse problemer.

Under alle øktene er det parsamarbeid etter at kurslederne har introdusert temaet. Det er ikke noe form for gruppearbeid, og ingen trenger å dele noe i plenum.

Dette kurset er ment som et nærende og byggende møte mellom de to som er partnere.

KURSLEDERE: https://samlivsskolen.no/wp-content/uploads/2013/09/anna-150.jpg og Torgeir Hjellnes.

TID:      Lørdag kl. 10-17.30 og  søndag kl. 9.30-16

PRISER OG PRAKTISK:  Kursavgiften er honorar til  kurslederne. Dertil kommer hotellutgiftene. Det er flere hotellpakker å velge mellom, med og uten overnatting, men alle  må  velge en hotellpakke.  Se priser nedenfor.

PÅMELDING OG BETALING:PREP- kurs for par som vil få et bedre samliv, og bli bedre på kommunikasjon.
Kurspåmelding skjer ved å trykke på den grønne bestillingsknappen under her, eller øverst til høyre på siden. Da kommer du til Go Mentors bookingssystem hvor du legger inn kontaktinformasjon og betalingsdetaljer.

 

 

Avmelding
Ved avmelding som skjer innen en måned før kursstart, vil kursavgiften bli refundert. Ved senere avmelding refunderes ikke beløpet med mindre påmeldingen overføres til neste kurs.
Hvis du eller partneren blir syk kan dere delta på et senere kurs, forutsatt at det opprinnelige kurset er betalt.

Alle våre kurs er åpnet for deltakere fra hele landet, så hvorfor ikke ta  dere en helg på Østlandet og investere  i forholdet deres? Du og din partner er velkomne til å melde dere på!

Hotellpakker for PREP kurs på Thon hotell Oslo Airport 

Dere kan velge mellom tre ulike «hotellpakker» med og uten overnatting, men alle må velge en hotellpakke. Når dere har bestemt dere for hotellpakke gir dere oss kursledere beskjed så formidler vi det til vår bookingkontakt på hotellet. Dere betaler for oppholdet i resepsjonen ved ankomst. Referer til at dere skal må PREP-kurs i regi av Givende Samliv/Samlivsskolen.

Vi tar forbehold om små prisjusteringer.

Alternativ A: Med en overnatting fra lørdag til søndag. Lunch og middag på lørdag, frokost og lunch på søndag, kr 3535 per par i dobbeltrom.

Alternativ B: Overnatting to døgn dvs. fra fredag, samt lørdag. Middag på fredag kveld, frokost, lunch og middag på lørdag og frokost og lunch på søndag, kr. 4830 per par i dobbeltrom.

 Alternativ C. Ingen overnatting, kun lunch lørdag og søndag, kr. 2240. Hotellpakke C er dessverre den dyreste. Men slik er når kurset holdes på hotell. Dere rekker uansett ikke å dra et annet sted for å spise i pausene/lunch. Dere får mer for pengene ved å velge hotellpakken med en overnatting så anbefaler dere å vurdere den selv om dere bor rett i nærheten. Da gjør dere samtidig noe mer ut av dette kurset –  investerer litt ekstra i samlivet  denne helgen.