Bekymret for skurr i kommunikasjonen og krangel med partner i ferietiden?

Picture of Anna Sigridsdatter Heen

Anna Sigridsdatter Heen

Par- og Personrådgiver, Psykodramaleder, Sexolog, Grunnlegger av Samlivsskolen

Bekymret for skurr i kommunikasjonen og krangel med partner i ferietiden?

Mange parterapeuter er ikke tilgjengelige i sommermånedene, men det er jeg.

Ta kontakt dersom dere trenger samlivsterapi eller sexologisk rådgivning. Mitt tilbud passer for dere som vil løse konflikter, bedre kommunikasjonen dere imellom og få det bedre sammen. Det gjelder også det følelsesmessige og intimsfæren.

Bedre investering finnes ikke hvis kjærligheten trenger hjelp!

Jeg har hjemmekontor på Hasle i Oslo. Jeg har god erfaring med å ta i mot par som kommer langveis fra og som tar seg en bytur for å ha noen intensive «jobbeøkter» hos meg. Dertil kan mine nettbaserte tjeneste brukes. Jeg har parterapi online.

Pris per klokketime er kr. 1700.  For terapipakker av mer enn 5 timers varighet gis 10 prosent reduksjon.

Mange par  har hatt nytte av sesjoner med parterapi hos meg. Se hva de sier.

For påmelding klikk her

 

 

 

 

Facebook
LinkedIn