GODT SAMLIV – samlivskurs for førstegangsforeldre

Ny livssituasjon- fra to til tre, fra par til familie

Venter dere barn, eller har nettopp  fått deres  første barn er kurset Godt samliv et godt tilbud. Dette er et  samlivskurs for førstegangsforeldre.

Mye er nytt for førstegangsforeldre: foreldrerollen, økonomi, amming og barnesykdommer. Kurset skal gi dere støtte og inspirasjon i en periode med store forandringer og utfordringer i hverdagen. Meld dere på kurset og få en flying start på overgangen fra  å være  par til å bli  familie!

«Unntakstilstand»

Tiden etter fødselen blir av noen beskrevet som en unntakstilstand. Et nybakt foreldrepar sa: «Det var som om en helt annen verden åpnet seg».

Et annet par uttrykte: «Tiden etter fødselen var et kaos for oss … Lykkerusen kom ikke før flere måneder senere».

For andre vil den store lykkerusen utebli helt, og for de fleste kan stemningen svinge nokså fort.

De fleste reaksjoner og utfordringer er normale. Felles for mange førstegangsforeldre er behovet for å dele erfaringer med andre i samme situasjon.

Kurset gi kunnskap og konkrete råd til hva som skaper gode og varige samliv. Det krever innsats å være både kjærester og samarbeidspartnere under småbarnsperioden.

Kurset  er delt i fire hoveddeler:

1. Vårt  parforhold.
  2. Kommunikasjon-hold forbindelsen
  3. Krangel og  konflikt- hvordan takler vi det?
  4. Den store forandringen fra par til familie

Kurset tilbys av to instruktører og kan gjennomføres enten som en helgedag på 8 timer eller over to ukedagskvelder à 4 timer hver, forutsatt at minst fire par eller flere viser interesse. I tillegg til kursavgiften, tilkommer kostnader for hotellpakker, som inkluderer lunsj, såkalte dagpakker. Kurset tilbys også som privatundervisning for enkeltpar.

Det er også mulig å delta i en kortversjon av kurset, som varer i 5 timer, tilgjengelig som privatundervisning for enkeltpar. Dette kan gjennomføres digitalt, noe som gjør det tilgjengelig uavhengig av bosted, eller personlig ved kursleder Anna Sigridatter Heens hjemmekontor på Hasle i Oslo.

FOR MER INFO og eventuelt påmelding  ta kontakt med meg kurs leder Anna på min Min  e-postadresse er post@annasigridsdatterheen.no og telefonnummer. er 91868658.

Dette er  tilbakemelding fra et par som har  vært på  kurset «Godt Samliv»:

Til kursledere Ann Sofie og Anna;
Takk for flott kurs 11.9.21! Vi har lært masse nyttig vi kommer til å ta med oss så lenge vi lever.

Linda (24) og Jonas (24)
Hønefoss

Ta kontakt for mer info og påmelding!