Jonas Gahr Støre  og kona Marit tar service på samlivet

 

Jonas Gahr Støre og kona, Marit Slagsvold, forteller til Nettavisen at de har deltatt på samlivskurs. Paret har også gått jevnlig  i parterapi. Vi er ikke i krise» forsikrer de. Som  parterapeut og instruktør i samlivskurs  er det bare å applaudere. Slik skal det gjøres!

Parterapi og samlivskurs er for folk som er ambisiøse på parforholdet vegne. Tiltak tar de smarte  både der ting skurrer  i forholdet eller også der det  er  bra – for å få det enda bedre sammen!

Vi tar jevnlig bilen til EU-kontroll,  er innom tannlegen årlig eller oftere uten at noen  stiller spørsmål ved det. Så hvorfor  skulle ikke samlivet på tilsvarende måte få en sjekk og en service en gang i blant? Et forebyggende og styrkende tiltak for parforholdet gjør godt!

I Samlivsskolen har vi samlivskurs for en hver smak, og vi har  parterapeuter  som tar i mot dere.  Som parterapeut tar jeg i mot  dere som trenger en tredje person til å se dere utenfra. Jeg er  deres sparringspartner som kan innspill og hjelp til å komme videre.

Book et  samlivskurs eller en terapitime før forholdet har utviklet seg destruktivt.  Ta grep før det er for sent å finne tilbake til hverandre igjen!