Mye av andre i deg selv

Picture of Anna Sigridsdatter Heen

Anna Sigridsdatter Heen

Par- og Personrådgiver, Psykodramaleder, Sexolog, Grunnlegger av Samlivsskolen

For  meg som er opptatt av å se  seg  selv  utenfra,  skjønne hvordan  man  virker på andre, og  også kunne sette  seg i andres sted for å forstå  hvorfor  den /de andrer tenker  og handler som de  gjør,  fikk jeg  lyst  til å  referere  hva  avdøde Jacob Jervell sa i sitt  siste interju  med avisen Vårt Land i  fjor:

 » Vi  er  avhenige av hverandre. Det  er noe  av det  vesentligster jeg har lært, og det vanskeligste.

Jeg har  lært  det meste  av Kari, erfaringen har kommet  de senere årene.

Jeg har oppdaget hvor mye  det er av andre i deg selv, og motsatt.

Det forandrer måten du debatterer på, du debatterer delvis med deg selv…

Facebook
LinkedIn