Privatundervisning for par i samlivskurset PREP

Picture of Anna Sigridsdatter Heen

Anna Sigridsdatter Heen

Par- og Personrådgiver, Psykodramaleder, Sexolog, Grunnlegger av Samlivsskolen

 

Unntakstilstanden som koronaviruset forårsaker har vist seg tung for par som sliter i samlivet  sitt. Men hvorfor ikke nytte muligheten nå som det gis åpninger? Dere kan bruke denne anledningen til å få det bedre sammen!

Av mg kan dere få privatundervisning i PREP. Dette opplegget er fleksibelt og tilpasses det enkelte par. Så bare ta kontakt så starter vi opp så snart dere vil!

Her er tilbudet  mitt: Dere kan komme på mitt hjemmekontor i Oslo eller jeg  kurser dere på  online, det være  seg via Skype, Facetime eller ved å bruke Teams trygge nettbaserte plattform. Lengden av hver økt kan variere, men jeg vil anbefale fra 1.0  til 1,5 time.

Det er to  alternativer: Et 3-timers kurs og et 5-timers kurs:

A: 3 timers  privatundervisning/ kursing der vi konsentrerer oss om kommunikasjon: Her  ser vi på kommunikasjonshindre og negative kommunikasjonsmønstre og hvordan disse kommer  til uttrykk  hos dere. Siste økt tar opp hva  dere kan gjøre for å bedre kommunikasjonen og bryte deres  dårlige  mønstre. Dere får råd, verktøy og metoder.  Sesjonens varighet bestemmer dere  selv. Prisen for dette kurset  er kr. 3750.

B: Et forlenget kurs der vi i tillegg til 3 timer om kommunikasjon legger til 2 timer om problemer og konflikthåndtering.  Hvordan tilnærmer  dere problemene dere har?  Hvordan løser  dere konflikter? Skille mellom løselige problemer og  problemer dere må leve med. Hvordan  bli gode på å håndtere problemer? Også her er opplegget fleksibelt. Dere kan velge  antall ganger og varighet. Prisen for dette kurset er kr. 6250.

Foruten å være kursleder tilbyr jeg også nettbasert parterapi. Det har jeg gjort i lang tid, ikke bare i dagens unntakstilstand.

 

[vcex_button url=»https://annasigridsdatterheen.no/kalender/» rel=»none» size=»medium» target=»self» title=»Bestill time for nettbasert PREP» style=»flat» align=»center»]Bestill time for nettbasert PREP[/vcex_button]

 

Facebook
LinkedIn