parterapi

Søker dere mer ekslusiv hjelp i form av parterapi der vi går rett på de spesifikke utfordringene dere har i deres parforhold? Også her har Samlivsskolen tilbud til dere! Jeg som eier og drifter Samlivsskolener individuell rådgiver og parterapeut, så du kan komme til meg alene eller med din partner.

Søker dere mer  ekslusiv hjelp i form av parterapi  der vi går rett på de spesifikke utfordringene dere har i deres parforhold?  Også her har Samlivsskolen tilbud til dere! Jeg som eier og drifter Samlivsskolener individuell rådgiver og parterapeut, så du kan komme til meg alene eller med din partner.

Fordelen med parterapi 

Det fine med parterapi  er at da konsentrerer vi oss om det dere vil ha fokus på. I parterapi jobber dere mer intensivt og dypere, og kommer lenger i å identifisere, angripe og løse opp i problemer enn hvis dere hadde  gått på kurs med andre par.

Noen par har en akutt eller avgrenset problematikk, og  vil  kunne komme langt med  noen timers konsultasjon.

Unner dere dere å gå i parterapi over noe tid vil dere bli mer  bevisste på hvordan deres kommunikasjons- og samhandlingsmønstre  er på godt og vondt, og hva hver av dere – og dere sammen –  kan gjøre for  for å utvikle et sterkt og godt samliv.

Bedre investering finnes ikke hvis kjærligheten trenger hjelp!

Geografisk avstand-  ingen hindring

Det er selvsagt er det lettest hvis dere bor i rimelig nærhet, men geografisk avstand trenger ikke være noe avgjørende hindring. Jeg  har god  erfaring med å ta i mot par som kommer langveis fra og som tar seg en bytur for å ha noen intensive «jobbeøkter» hos meg. Det kan  kombineres med å gjøre andre hyggelige  ting sammen.

Nettbasert parterapi/ online-terapi

Jeg  tilbyr også tilbyr nettbasert rådgivning/online-terapi. Det er  et godt alternativ for dere som av ulike  grunner ikke kan eller ønske  å oppsøke en terapeut på deres kontor/fysisk oppmøte.

Klare for å ta i mot dere

Flere av mine kollegaer som er kursledere i Samlivsskolen er også parterapeuter, og kan også kontaktes:

Lillian Tiller, Trondheim. Se hennes hjemmeside.

Eduardo Verdu. Se hans hjemmeside.

Helene Bakke. Se hennes hjemmeside

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!