PREP-kurs for bedre kommunikasjon i samlivet

[vc_row][vc_column width=»1/3″][vc_video link=»https://youtu.be/uJMwtpYj88w»][/vc_column][vc_column width=»2/3″][vc_single_image image=»6953″][vc_column_text css=».vc_custom_1572152355218{margin-top: 20px !important;}»]Kommuniserer du og partneren din dårlig?
Er dere ikke så gode på problemløsning?
Savner dere nærheten og varmen?
Da kan PREP-kurs være tingen!

PREP er et  parkurs for å bli bedre på kommunikasjon og problemløsning, og finne tilbake til ressursene, gleden og nærheten dere hadde da dere ble kjærester. PREP passer både for nyetablerte par og par som som har levd sammen i lang tid.[/vc_column_text][vcex_button url=»https://samlivsskolen.no/kalender/» size=»large» align=»center» custom_background=»#6fa259″ custom_hover_background=»#6fa259″ custom_color=»#ffffff» custom_hover_color=»#ffffff» margin=»top:20|bottom:20″ text_transform=»uppercase» text_source=»custom_text»]FINN DITT KURS I KURSOVERSIKTEN[/vcex_button][vc_column_text css=».vc_custom_1676677763387{margin-top: 20px !important;}»]

KURSINNHOLD:

Vi ser  på ødeleggende kommunikasjonsmønstre som par har. Vi tar opp problemhåndtering og problemløsning. Målet er at dere kan kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære noen grep som kan tas for å forbedre kommunikasjonen og løse problemer.

Kurset har faste temaer som introduseres av kurslederne for alle deltagerne, deretter arbeider parene hver for seg med de temaene som legges fram. Kurset er basert på egeninnsats  gjennom parvise samtaler og øvelser. Det er ikke noe gruppearbeid, alt foregår i parrelasjonen deres. Ingen blir på disse kursene bedt om å fortelle andre om sitt samliv eller andre private forhold.

Dette er blant temaene som taes opp:
• Kommunikasjon (det verbale språket og kroppsspråket) og kommunikasjonshindre
• Fastlåste kommunikasjonsmønstre og faresignaler
• Timeout og Tale- og lytteteknikken
• Problemidentifisering og problemløsning
• Tilgivelse og forsoning
• Seksualitet
• Vennskap og glede mm.

Alle våre kurs er åpnet for deltakere fra hele landet, så hvorfor ikke ta  dere en helg på Østlandet og investere  i forholdet deres? Du og din partner er velkomne til å melde dere på!

PRISER OG ANNET PRAKTISK:
1. Deltakeravgiften/kursavgiften for dette helgekurset er kr. 6000 per par.

2. Dertil kommer hotellutgiftene. Vi holder våre PREP-kurs på Thon hotell Oslo Airport ved Gardermoen. Dere kan velge mellom tre ulike «hotellpakker» med og uten overnatting, men alle må velge en hotellpakke.

Vi tar forbehold om små prisjusteringer.

Alternativ A: Med en overnatting fra lørdag til søndag. Lunch og middag på lørdag, frokost og lunch på søndag, kr. 4265 per par i dobbeltrom.

Alternativ B: Overnatting to døgn dvs. fra fredag, samt lørdag. Middag på fredag kveld, frokost, lunch og middag på lørdag og frokost og lunch på søndag, kr. 5550 per par i dobbeltrom.

 Alternativ C:Ingen overnatting, kun dagpakker (2×2  per par) som inkluderer pausemat og lunch lørdag og søndag, kr. 2980. Hotellpakke C er dessverre den som forholdsmessig  faller dyrest. Men slik er når kurset holdes på hotell. Dere rekker uansett ikke å dra et annet sted for å spise i pausene/lunch.

Dere får mer for pengene ved å velge en av hotellpakkene med en overnatting så anbefaler dere å vurdere den selv om dere bor rett i nærheten. Når dere tilbringer hele tiden på hotell er det lettere å koble ut og tune dere maksimalt inn på hverandre. Da gjør dere samtidig noe mer ut av dette kurset –  investerer litt ekstra i samlivet  denne helgen

PÅMELDING OG BETALING:

Kurspåmelding skjer via kursoppføringen i kalenderen. Alternativt kan du betale direkte til Samlivsskolens leder https://samlivsskolen.no/wp-content/uploads/2013/09/anna-150.jpg etter avtale med henne. Annas e-postadresse er post@annasigridsdatterheen.no og telefonnr. er +47 91868658.

KURSLEDERE: https://samlivsskolen.no/wp-content/uploads/2013/09/anna-150.jpg og Torgeir Hjellnes.

PREP-kursene holdes i regi av Givende Samliv på oppdrag fra Samlivsskolen. Se derfor gjerne også Givende Samlivs hjemmeside.[/vc_column_text][vc_empty_space][vcex_image_grid columns=»1″ pagination=»false» img_size=»full» image_ids=»4858″ entry_css=».vc_custom_1572152637224{margin-top: 10px !important;}»][vcex_button url=»https://samlivsskolen.no/kalender/» size=»large» align=»center» custom_background=»#6fa259″ custom_hover_background=»#6fa259″ custom_color=»#ffffff» custom_hover_color=»#ffffff» margin=»top:20|bottom:20″ text_transform=»uppercase» text_source=»custom_text»]Finn ditt kurs i kursoversikten[/vcex_button][/vc_column][/vc_row]

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!