Samlivskurs for småbarnsforeldre: Bli kjærester igjen

[vc_row][vc_column width=»1/3″][vc_video link=»https://www.youtube.com/watch?v=ORKN7Fj9sDU»][/vc_column][vc_column width=»2/3″][vc_column_text]Opplever dere at parforholdet blir salderingspost når barna kommer? Unn dere et samlivskurs for å bli kjærester igjen!

Kurset er for dere som har opplever utfordringene ved å bli foreldre, og ikke vil slå dere til ro med at samlivet reduseres til et bo- og arbeidsfellesskap.  Boost kjæresteforholdet i luksuriøse omgivelser på The Well der spafasiliteter kan benyttes og god mat inntas etter «faglig» påfyll om kommunikasjon og viktigheten av berøring.
Vi har valgt kursstedet med omhu for å tilrettelegge for et godt og nærende møte mellom dere to som til daglig opplever tidsklemma.

KURSTID OG  INNHOLD:
Dette samlivskurset tar opp to temaer: Hvordan få til en god kommunikasjon og viktigheten av nærhet og berøring.

Anna er ”kommunikasjonseksperten” som bevisstgjør dere på hvordan dere snakker sammen og samhandler, og gir dere noen verktøy som kan bedre kommunikasjonen. Ann Sofie er ”berørings- og sanseeksperten” som gir dere noen enkle øvelser for å øve opp sensualitet og være fysisk nær hverandre.

Kurset er bygget opp med korte økter som gjennomgås fortløpende. Under alle øktene er det parsamarbeid etterat vi som kurslederne har introdusert temaet/vist øvelsene. Det er ikke noe form for gruppearbeid, og ingen trenger å dele noe i plenum. Dette kurset er ment som et nærende og tryggende møte mellom dere to som er partnere.

PRISER OG PRAKTISK:

Kurstid kl. 10.00-16.30.

Kursavgift til oss som er kursholdere er kr 2500 per par.

Vi holder samlivskurset i opplevelsesparadiset The Well, rett uten for Oslo. Ved å betale dagsavgift – dvs.  inngang og lunch kr. 1190 per person eller inngang, lunch og middag kr. 1540 per person – står spaavdelingen til deres disposisjon til sene kveldstimer, og dere kan nyte hverandre, spafasilitetene og gode måltider underveis.

For mer informasjon om tid og sted: se kurskalender.

Kurspåmelding skjer via kursoppføringen i kalenderen. Velg riktig kurs. Trykk på den grønne bestillingsknappen. Her legger dere inn kontaktinformasjon og betaling.

Alternativt kan du betale direkte til Samlivsskolens leder https://samlivsskolen.no/wp-content/uploads/2013/08/IMG_02321-scaled-1.jpg når du møter opp til kurset eller etter avtale med henne. Annas e-postadresse er post@annasigridsdatterheen.no og telefonnr. er 91868658.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ta kontakt for mer info og påmelding!