Samlivskurs for småbarnsforeldre

[vc_row][vc_column width=»1/3″][vc_video link=»https://youtu.be/jC2aCxauj1U»][/vc_column][vc_column width=»2/3″][vc_single_image image=»6949″][vc_column_text css=».vc_custom_1676678802022{margin-top: 20px !important;}»]Opplever dere at parforholdet blir salderingspost når barna kommer? At samlivet reduseres til et bo- og arbeidsfellesskap? Unn dere et samlivskurs for å bli kjærester igjen!

Dette samlivskurset tar opp to temaer: Hvordan få til en god kommunikasjon og viktigheten av nærhet og berøring.

Vi to som  er kursledere, https://samlivsskolen.no/wp-content/uploads/2013/09/anna-150.jpg og Ann Sofie Andreasson introduserer tematikken:

Anna er ”kommunikasjonseksperten” som bevisstgjør dere på hvordan dere snakker sammen og samhandler, og gir dere noen verktøy som kan bedre kommunikasjonen.

Ann Sofie er ”berørings- og sanseeksperten” som gir dere noen enkle øvelser for å øve opp sensualitet og være fysisk nær hverandre.

Kurset er bygget opp med korte økter som gjennomgås fortløpende. Under alle øktene er det parsamarbeid. Vi som er kursledere  bistår og veileder  parene underveis.

Det er ikke noe form for gruppearbeid, og ingen trenger å dele noe i plenum. Dette kurset er ment som et nærende og tryggende møte mellom dere to som er partnere.

KURSTED og PRISER: Vi har valgt kursstedet med omhu for å tilrettelegge for et godt og nærende møte mellom dere to som til daglig opplever tidsklemma, nemlig i opplevelsesparadiset The Well, rett uten for Oslo. Her  kan dere booste kjæresteforholdet i luksuriøse omgivelser der spafasiliteter kan benyttes og god mat inntas etter  kursfaglig påfyll.

Foruten kursavgiften koster bruk av The Wells fasiliteter. Ved å betale dagsavgift står spa-avdelingen til deres disposisjon til sene kveldstimer.

Dette  er  tilbakemelding fra  et par som har  vært på kurs hos oss:

«Etter et par år og et barn, og ettter et svært vellykket prep-kurs var det på tide med et fornyet forholdsfokus. Samlivskurs for småbarnsforeldre med Ann Sofie og Anna gav oss akkurat det vi trengte. Vi fikk frisket opp PREP, fikk konkrete råd og øvelser til videre arbeid for «forholdsgnisten» og ikke minst motivasjon til å prioritere hverandre. Kombinert med en deilig badeopplevelse og god lunsj ble det en komplett dag. Vi kan varmt anbefale dette kurset!»

Tusen takk fra  Katrine (29) og Gøran (40), Oslo

PÅMELDING OG BETALING:
Kurspåmelding skjer her via kurskalenderen.  

Interessert? For mer info se Samlivsskolens hjemmeside under kurs. petters10.sg-host.com.

Kursleder kan også kontaktes på 918 68 658 eller e-post: sigridsdatter@icloud.com. Se også Annas hjemmeside. Ann Sofie Andreasson treffes på 412 01 408 eller e-post: annsa_65@hotmail.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!