Samlivskurs om følelser

Samlivskurs for par som vil få en dypere og sterkere følelsesmessig forankring av samlivet sitt. Kurs for å gjenoppfriske følelsene for partneren – få tilbake  godfølelsen – nysgjerrigheten og gnisten.

Følelser i parforhold kan representere alt fra himmel til helvete. Vi kan bli fylt av varme følelser, kjenne på lidenskap, lyst og glede, men ofte kommer vrangsiden ut: Vi blir blir fly forbanna, føler oss såret, misforstått, nedvurdert, underkjent. Hvorfor så heftige krangler? Hvorfor så mye irritasjon og sinne? Hvorfor så mye avvisning og tilbaketrekning?

Få større klarhet og forståelse for egne og partners følelser og behov, og hvordan dere som par samhandler emosjonelt. Oppdag det skattkammer følelsene kan være for å forsterke og inderliggjøre forholdet deres.

KURSINNHOLD OG KURSOPPLEGG:

  • Emosjoner som det underliggende for konflikter, krangler og følelsesmessig avstand.
  • Våre grunnleggende følelser og behov som er viktig å bli møtt på av partneren. Hvordan viser vi følelsene våre og hvordan oppfattes det av den andre.
  • Personlighet og temperament, personlighetstyper.
  • Våre følelser er knyttet til våre personlige historie. Hvordan preger det oss nå?
  • To akser for emosjonell samhandling: Hvor befinner vi oss i vår parrelasjon?
  • Fastlåste samhandlingsmønstre: Hvordan bryte?
  • Følelsene som samlivets skattekammer. Hvordan pleie og utvikle de gode følelsene?

Arbeidsmetode: Kursleder innleder og demonstrerer.
Mye av tiden brukes til pararbeid, der deltakerne går inn og arbeider med materiale fra eget parforhold. Ikke tradisjonelt gruppearbeid.

KURSTIDER:  Lørdag kl. 15.00-19.00 og søndag kl. 9.00-14.00.

PRISER OG PRAKTISK

Foruten kursavgiften som er honorar til kursleder, må deltakerne betale for hotellet. Vi har lagt opp kurstidene slik at oppholdet blir rimelig.

Kursleder er https://samlivsskolen.no/wp-content/uploads/2013/08/IMG_02321-scaled-1.jpg. Kursleder kan  kontaktes for mer informasjon.

For mer informasjon om tid og sted, se kurskalender.

FOR MER INFO og eventuelt påmelding  ta kontakt med meg kurs leder Anna på min Min  e-postadresse er post@annasigridsdatterheen.no og telefonnummer. er 91868658.

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!