Samlivskurs om seksualitet. Bedre sexliv – bedre samliv

Samlivskurs for par som vil få en styrket seksualitet, bedre sexliv med mer lyst, nytelse og glede. Da gjelder det å kunne kommunisere både verbalt og nonverbalt!

På dette samlivskurset fokuseres det på å styrke og utvikle den seksuelle dimensjonen i parforholdet.

Er det slik at menn får det bra når de har sex, mens kvinner må ha det bra for å ha sex?

Mistet sexlysten? En lyst, men ikke den andre?

Målet for dette kurset er at dere skal større forståelse for egen og partners følelser og behov, og hvordan dere som par kommuniserer og samhandler seksuelt.

Dere får råd, verktøy og teknikker for å kommunisere slik at dere bedre kan forholde dere til problemer og utfordringer knyttet til sexlivet deres.

KURSSTED: Strømstad Spa. Dette stedet er valgt med omhu for at dere skal kunne pirres av hverandre, nyte og slappe av i litt luksuriøse omgivelser med spa-fasiliteter og gode måltider før og/eller etter kurset.

PRISER OG PRAKTISK: Foruten kursavgiften på kr 6000 per par, kommer hotellutgiftene som deltakerne selv må betale. Vi har forhandlet fram en god hotellpakkepris. Ta kontakt om pris og praktisk hvis dere er interessert i dette kurset.

KURSTIDER: Lørdag kl. 15.00-19.00, søndag kl. 9.00-14.00

KURSLEDER: Anna Sigridsdatter Heen. Jeg er parterapeut og sexolog med eget firma Par-og personrådgiveren som også eier Samlivsskolen.

INFO: For mer informasjon om tid og sted: Se kurskalender.

PÅMELDING OG BETALING: Kurspåmelding. Se kurskalender. Alternativt kan dere melde dere på og betale direkte til til meg som er kursleder. Min e-postadresse er post@annasigridsdatterheen.no og telefonnr. er 91868658.

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!