Samlivskurs online om sex og kommunikasjon

Unntakstilstanden som koronaviruset forårsaker kan bli tung for par som sliter i samlivet  sitt. Men hvorfor ikke nytte tiden godt? Dere kan bruke denne anledningen til å få det bedre sammen – også seksuelt!

 

Benytt dere av mitt ONLINE-TILBUD.

Dere kan få privatundervisning om sex og kommunikasjon som nettbasert løsning. Dette opplegget er fleksibelt og tilpasses det enkelte par. Så bare ta kontakt så starter vi opp så snart dere vil!

Her er tilbudet mitt: Jeg kurser dere på online, det være seg via Skype, Facetime eller ved å bruke Go Mentors trygge  nettbaserte plattform. Lengden av hver økt kan variere, men jeg vil anbefale fra 1.0 til 1,5 time.

Dere får 3 timers privatundervisning/ kursing om hvordan dere kommuniserer om sexlivet deres og hvordan dere kan bli bedre på å uttrykke de behov, lengsler, og savn hver av dere har, og bli bedre på å forstå og ta hensyn til hva partneren ønsker og trenger.

Dette er kursinnholdet:

  • SEX = kommunikasjon: Forventinger, kommunikasjonshindre i sexlivet, faresignaler som negativ fortolkning og tilbaketrekning. Hva gjør vi med slikt?
  • Kommunikasjon for større åpenhet, respekt, aksept for hverandres ønsker og behov, og toleranse for ulikheter. Åpenhet, tørre å si hva du tenker og føler.  Vilje til å lytte og forstå partneren. Humor og varme som hjelpemidler.

Prisen for dette kurset er kr. 4500

Foruten å være kursleder tilbyr jeg også nettbasert parterapi. Det har jeg gjort i lengre tid, ikke bare i dagens unntakstilstand. Mer om dette finner du/dere min hjemmeside www.annasigridsdatterheen.no

Ta kontakt for mer informasjon  og påmelding!

 

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!