Samlivskurs for småbarnsforeldre

Ill. foto til kurset Parkurs for småbarnsforeldre

Bli kjærester igjen med samlivskurs og spa på The Well

Opplever dere som er  småbarnsforeldre at parforholdet blir salderingspost når barna kommer? Unn dere et samlivskurs for å bli kjærester igjen!

Boost kjæresteforholdet i luksuriøse omgivelser der spafasiliteter kan benyttes og god mat inntas etter «faglig» påfyll om kommunikasjon og viktigheten av berøring.

Vi har valgt kursstedet som er The Wellmed omhu for å tilrettelegge for et godt og nærende møte mellom dere to som til daglig opplever tidsklemma.

KURSTID OG  INNHOLD:

Dato: 30. september 2017  Tid:     kl. 10 – 16.30Sted:  The Well, Kongeveien 65, 1412 Sofiemyr

Dette samlivskurset tar opp to temaer: 1.  Hvordan få til en god kommunikasjon 2.  Viktigheten av nærhet og berøring

Anna er ”kommunikasjonseksperten” som bevisstgjør dere på hvordan dere snakker sammen og samhandler, og gir dere noen verktøy som kan bedre kommunikasjonen. Ann Sofie er ”berørings- og sanseeksperten” som gir dere noen enkle øvelser for å øve opp sensualitet og være fysisk nær hverandre.

Kurset er bygget opp med korte økter som gjennomgås fortløpende. Under alle øktene er det parsamarbeid etterat vi som kurslederne har introdusert temaet/vist øvelsene. Det er ikke noe form for gruppearbeid, og ingen trenger å dele noe i plenum. Dette kurset er ment som et nærende og tryggende møte mellom dere to som er partnere.

Kursledere: https://samlivsskolen.no/wp-content/uploads/2013/09/anna-150.jpg og Ann Sofie AndreassonPRIS:Kursavgiften er kr 2.500 per par. I tillegg kommer inngangspenger til The Well, inkludert lunsj og /eller middag – hhv. kr 960 eller kr 1.260 per person.  (Det går direktebuss til The Well fra Thon Hotels Opera).Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på kurset – fyll ut navn og e-postadresse nedenfor så tar vi kontakt.

FOR PÅMELDING – ELLER OM DU ØNSKER MER INFORMASJONfyll ut navn, e-post og telefon

kl. 10 – 16.30Ja, jeg er interessert i kurset og vil bli kontaktet

© 2017 Samlivsskolen | samlivsskolen.no

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!