Et samlivskurs kan være oppfriskingen dere nå trenger!

Picture of Anna Sigridsdatter Heen

Anna Sigridsdatter Heen

Par- og Personrådgiver, Psykodramaleder, Sexolog, Grunnlegger av Samlivsskolen

Ingen blir utlærte i samlivets kunst, og kjærligheten må vekkes igjen og igjen. Ta et samlivskurs og få igjen gnisten.

Samlivskurs kan være oppfriskingen dere trenger i parforholdet deres. Se Samlivsskolens kursmeny.Det er nå en gang slik at et kjærligheten må vekkes igjen og igjen. Gnisten, lysten, varmen og nærheten kan avta om man ikke vet å pusse og stelle parforholdet sitt. Dette vet vi som er kursledere og parterapeuter. Det er bakgrunnen for at har noen av oss etablert Samlivsskolen for å gi påfyll og ny kompetanse i samlivets kunst. Kjernevirksomheten er å holde samlivskurs. Så hvorfor ikke booste forholdet deres med et samlivskurs nå på ettervinteren eller når det våres?

KURSMENY i VÅRSEMESTERET

Lever du med en partner som har tung «bagasje» eller sliter med sinne, angst, depresjon eller avhengighetsproblematikk? Da har Samlivsskolen kurset for dere! Kurset finner sted 20.-21. Januar. Kurset holdes i Skjærviken, nær Fredrikstad.

PREP-kurs har vi både 20.- 21. januar og 10.-11. mars. Vi har også et endags PREP kurs 5 mai. PREP-kursene har fokus på kommunikasjon og problemhåndtering. Kurset i januar holdes på Thon hotell, Oslo Airport , rett ved Gardermoen og de andre kursene holdes i Oslo.

Kurs for småbarnsforeldre som opplever tidsklemma og som vil bli kjærester igjen har vi et endags kurs lørdag 27. januar på opplevelsesparadiset The Well, Sofiemyr utenfor Oslo

3.-4.februar har vi kurs for dere som vil finne mer ut av hvordan følelsene virker inn på kommunikasjon og samhandlingen i deres parforhold. Følelsene styrer oss mer enn vi tror! Dette kurset holdes i Oslo.

10.-11. februar har vi samlivskurs for par som vil få en styrket seksualitet, bedre sexliv med mer lyst, glede. Dette kurset er for dere som er hedonister! Derfor har vi lagt kurset til Strømstad Spa der dere kan nyte spafasiliter og også ta en romantisk aftentur i vakre naturomgivelser.

Opplever du deg ikke sett og forstått av partneren din? Har dere kommet inn i dårlige mønstre når det gjelder kommunikasjon og samhandling? Vi har endags kurs, lørdag 3. mars for dere som vil finne tilbake til hverandre og finne igjen gleden i forholdet. Kurset holdes i Røyken, utenfor Drammen.

I begynnelsen av mars har vi også samlivskurs i Trondheim: Bedre kommunikasjon- bedre relasjon. Dette er et kurs for dere som opplever at de står litt fast i forholdet og som ønsker bevisstgjøring og utvikling.

Et annerledes samlivskurs der vi bruker argentinsk tango for å lese hverandres kroppsspråk og utvikle kommunikasjonen mellom dere som er partnere. Forhåpentligvis blir dere mer ”tent” på hverandre, ja kanskje blomster lidenskapen. I hvert fall blir det danseglede og moro!

Kurset holdes 7.-8 april i Oslo. 14. og 15. april har vi samlivskurs i Oslo for par som er nyetablerte, som vil lære samlivets kunst og og å leve godt sammen også når den første forelskelsen har lagt seg.

Har dere opplevd sidesprang og utroskap i forholdet deres? Kan tilliten gjenopprettes eller står dere på kanten til samlivsbrudd? Samlivsskolen har kurs for dere der vi ser på om det er grunnlag for tilgivelse og forsoning. Kurset holdes i Oslo 21.-22. april.

Ta dere en titt på Samlivsskolens hjemmeside og vår kursoversikt og se omtale og innholdsfortegnelse av kursene her. Her kan dere også melde dere på kurs.

Er det noe dere lurer på – ta kontakt med kursleder eller med meg som styreleder. Velkommen til å delta eller flere av Samlivsskolens tilbud!

Anna Sigridsdatter Heen

Leder av Samlivsskolen

Tlf. 91868 658 post@annasigridsdatterheen.no post@samlivsskolen.no

 

Facebook
LinkedIn