Se mine tilbud til par: Samlivskurs for nybakte foreldre og andre samlivskurs

Picture of Anna Sigridsdatter Heen

Anna Sigridsdatter Heen

Par- og Personrådgiver, Psykodramaleder, Sexolog, Grunnlegger av Samlivsskolen

Sammen med andre kollegaer i Samlivsskolen holder jeg endagskurs for dere som er førstegangsforeldre. Dette kurset er fullfinansiert av staten (BUFDIR) og er gratis for dere som deltar. I denne videoen kan du få vite mer om dette tilbudet.

På min YouTube kanal kan dere også se andre videosnutter – både om parterapien jeg tilbyr – og som er min hovedbeskjeftigelse – og om samlivskursene jeg holder.

Så har jeg en anbefaling til alle dere som lever i et forhold og kjenner på at det begynner å skrante litt etter at den første forelskelsen har lagt seg. Det er nå en gang slik at det vanskelig å få tid til å pleie kjærligheten i en hektisk hverdag!

Min anbefaling er: Sett av kjærestetid i parforholdet! I denne videoen får dere noen tips til hva dere kan gjøre.

På min YouTube kanal kan dere også se andre videosnutter – både om parterapien jeg tilbyr – og som er min hovedbeskjeftigelse – og om samlivskursene jeg holder.

Strever dere med å kommunisere godt? Da bør dere se/høre min omtale av PREP-kurs!

Og hva med sexlivet? Er det på sparebluss? Da kan et samlivskurs om seksualitet og kommunikasjon være tingen. Se/hør omtalen her.

Dessuten holder jeg et «annerledes» samlivskurs der vi bruker argentinsk tango for å booste samlivet gjennom danseglede, bli bevisst hvordan dere kommuniserer og la kroppsspråket bringe dere til nye høyder.

Jeg holder også andre samlivskurs med andre temaer så ta en titt på videoene jeg har lagt ut.

Dere finner også mer informasjon om disse kursene og min parterapi og rådgivningstilbud her på hjemmesiden min.

Forhåpentlig har jeg noe som passer for dere! Så ta kontakt!

Facebook
LinkedIn