skip to Main Content

ANNA SIGRIDSDATTER HEEN

Styreleder og instruktør
Anna er sosionom, psykodramaterapeut, sexolog og sertifisert PREP-kursleder. Hun "kan" kommunikasjon og har lang erfaring fra konflikthåndtering. Utdanning i emosjonelt fokusert terapi. Gir parterapi og individuell rådgivning.

HANS FOSSHAGEN

Instruktør
Hans jobber innen entreprenørbransjen. Han har lang erfaring som kursholder i dans. Har hatt danselæreroppdrag for ulike virksomheter. Lært vordende par bryllupsdansen. Også på Stortinget har Hans lært bort dansekunsten.

LILLIAN TILLER

Instruktør
Lillian er sykepleier og psykodramaregissør. Hun driver veiledning og coaching individuelt og i grupper, og har selvutviklingskurs og parkurs. Tar oppdrag for bedrifter og jobber fast for NAV. Hun har sitt eget firma, Crevo.

ZENA GEARD

Instruktør
Zena er psykodramaterapeut, og tar master i familieterapi. Hun har arbeidet med ungdom med psykososiale vansker. Zena har vært assistentlærer ved MorenoInsituttet. Gir tilbud til grupper og par. Zena jobber til daglig på familievernkontor.

EDUARDO VERDU

Instruktør
Eduardo er famileterapeut og psykodramaregissør. Han er faglig leder ved MorenoInstituttet i Oslo, og underviser på alle utdanningsnivåer. Har lang erfaring i å arbeide med par, familier og med grupper. Er en internasjonalt ettertraktet gjestelærer, veileder og terapeut.

HELENE BAKKE

Instruktør
Helene er psykodrama-terapeut og utdanning fra Øyeblikkets teater. Til daglig arbeider hun som regnskapssjef. Har erfaring som terapeut og pedagogisk veileder. Leder egne psykodramagrupper, har enetimer og gir veiledning til par og enkelt personer.
Bilde av Ann Christine Svindland Jørgensen

ANN CHRISTINE SVINDLAND JØRGENSEN

Instruktør
Ann Christine Svindland Jørgensen er psykoterapeut med utdanning både i gestaltterapi og psykodrama. Hun har jobbet med klienter og grupper siden 2007. Egenerfaring/samlivserfaring med både partner som er krigsflyktning og med partnere som har fremmedkulturell bakgrunn.
Bilde av Ann Sofie Andreasson

ANN SOFIE ANDREASSON

Instruktør
Ann Sofie Andreasson er utdannet friskvernsterapeut fra Sverige. Har også annen utdanning og erfaring fra helse -og sosialsektoren både i Sverge og Norge (hjelpepleier, ambulanse, behandlingsassistent, rus og psykiatri mm). Helsecoach, arbeidet med mennesker som har traumer og kriser.
Back To Top