Bilde av Ann Sofie Andreasson

Ann Sofie Andreasson er utdannet friskvernsterapeut fra Sverige. Har også annen utdanning og erfaring fra helse -og sosialsektoren både i Sverge og Norge (hjelpepleier, ambulanse, behandlingsassistent, rus og psykiatri mm). Helsecoach, arbeidet med mennesker som har traumer og kriser.

Hun driver sitt eget foretak ”Helse og balanse” som tilbyr friskvern, healing, coaching, avspenning og massasje.
Ann Sofie jobber også som miljøarbeider for ungdom.

Hun holder kurs i intuitiv maling og uttrykk. Ann Sofie vet mye om hvordan kropp og psyke henger sammen, pustens betydning for vår helse, og hva berøring og massasje gjør for lykkefølelsen.
Ann Sofie holder samlivskurset “Foreldre, men også kjærester” sammen med Anna Sigridsdatter Heen. Dette kurset er primært beregnet på småbarnsforeldre som ikke vil at parforholdet skal bli salderingspost når det blir familieforøkning og barna kommer.  Hun er  også  i 2021 sertifisert som  kursleder i  kurset Godt Samliv  for  førstegangsforeldre, og holder dette kurset dels alene og dels  sammen med Anna Sigridsdatter Heen.

Vil du komme i kontakt med Ann Sofie? Hennes  mailadresse er helseogbalance@gmail.com