Ta et PREP-kurs og kommuniser bedre

PREP-KURS  

PREP-kurs vårsemesteret 2023  holdes 4/5 februar og 11/12 mars

PREP-kurs for par som vil bli bedre på kommunikasjon og problemløsning og bli mer bevisst på å dyrke fram gode og ressursen i samlivet.

Dette er et ordinært PREP-kurs over en helg (to dager), dvs. fullversjon av PREP. Kurset holdes  på Thon hotell, Oslo Airport, Gardermoen.

Kursavgiften per par er kr 6000 som er  honorar  til oss kursledere i Givende Samliv.  Med i kursavgiften følger også et arbeidshefte dere får til odel og eie.

Dertil kommer  hotelloppholdet. Det finnes flere hotellpakker å velge mellom med og uten overnatting, men alle må  velge en hotellpakke. Ved å bestille  gjennom oss i Givende Samliv  får dere en rimeligere hotellpakke enn om dere selv hadde booket. Så se oversikt over  hotellpakkealternativene under menyknappen «Priser og praktisk» og meld fra  til oss  hva dere velger så videreformidler vi deres bestilling til vår kontakt på hotellet.

Privatundervisning i PREP

Styreleder og kursleder i Samlivsskolen https://samlivsskolen.no/wp-content/uploads/2013/09/anna-150.jpg holder også PREP-kurs som privatundervisning for par. Enten nettbasert eller  på hennes hjemmekontor i Oslo.  Dette tilbudet er er fleksibelt og dere bestemmer tidspunkt og varighet av hver seksjon.

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!