Tangokurs for bedre samliv

Tangokurs for par som vil styrke samlivet sitt!
Tango som kjærlighetsbooster.
Tango som kommunikasjonsredskap.

Her  har dere sjansen til et annerledes samlivskurs der vi bruker dansegleden for å  stimulere kjærligheten. Tangokurs for  dere som vil “booste” samlivet gjennom danseglede, bli bevisst hvordan dere kommuniserer og la kroppsspråket bringe dere til nye høyder!

FOR HVEM: Parkurs for dere som gjennom den argentinske tangoens bevegelse og berøring vil  finne ut av hvordan dere kommuniserer og ønsker å kommunisere. For dere som vil  ha det morsomt sammen, som vil utfordre grensene og få mer nærhet og lidenskap i forholdet deres. For dere som ønsker en oppkvikker i samlivet, en kjærlighetsbooster.

Kurset blir dans, øvelser og så stopper vi innimellom opp og tenker over samlivet vårt. Kommunikasjonen i tango- hvordan gjør vi det i vårt forhold? Kommuniserer vi tydelig? Gleden og utfordringen ved å være så gjensidig avhengige av hverandre. Dans som middel for å nære varme følelser for hverandre, og kanskje litt mer lidenskap?

KURSTIDER:

Lørdag kl. 10.00-16.00 og søndag kl. 10.00-15.00.

PRISER OG PRAKTISK:

Kurset holdes i møtelokaler på Sandaker med lett adkomst, både med offentlig kommunikasjon og bil.  Parkering mot avgift på stedet. Kursavgiften er per par. Deltakerne må selv betale for kost og eventuelt losji. Lunch kan kjøpes på kafé i umiddelbar nærhet. For de som trenger overnatting har Samlivsskolen en avtale med Thon hotell som gir noe rabatterte priser. Ønskes denne avtalen benyttet, meld fra  til kursleder.

KURSLEDERE;  Hans Fosshagen og Anna Sigridsdatter Heen

FOR MER INFO og eventuelt på melding ta kontakt med meg kurs leder Anna på min Min  e-postadresse er post@annasigridsdatterheen.no og telefonnr. er 91868658.

Meld dere på i dag!

For mer informasjon om tid og sted: se kurskalender.

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!