Tangokurs for bedre samliv

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=»6900″ alignment=»right»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/3″][/vc_column][vc_column width=»2/3″][vc_column_text]Tango som samlivsbooster.
Tango som kommunikasjonsredskap.

Her  har dere sjansen til et annerledes samlivskurs der vi bruker dansegleden for å  stimulere kjærligheten. Tangokurs for  dere som vil “booste” samlivet gjennom danseglede, bli bevisst hvordan dere kommuniserer og la kroppsspråket bringe dere til nye høyder!

Tidspunkt legges ut i kalender når  kursdato er  fastsatt.
Kurstid: Lørdag kl. 10.00-16.00 og søndag kl. 10.00-15.00
Holdes i Oslo[/vc_column_text][vcex_button url=»https://samlivsskolen.no/kontakt/» size=»large» align=»center» custom_background=»#6fa259″ custom_hover_background=»#6fa259″ custom_color=»#ffffff» custom_hover_color=»#ffffff» margin=»top:20|bottom:20″ text_transform=»uppercase» text_source=»custom_text»]Ta kontakt for å melde deg på kurset[/vcex_button][vc_column_text]FOR HVEM: Parkurs for dere som gjennom den argentinske tangoens bevegelse og berøring vil  finne ut av hvordan dere kommuniserer og ønsker å kommunisere. For dere som vil  ha det morsomt sammen, som vil utfordre grensene og få mer nærhet og glede i forholdet deres. For dere som ønsker en oppkvikker i samlivet, en kjærlighetsbooster.

Kurset blir dans, øvelser og så stopper vi innimellom opp og tenker over samlivet vårt. Kommunikasjonen i tango – hvordan gjør vi det i vårt forhold? Kommuniserer vi tydelig? Gleden og utfordringen ved å være så gjensidig avhengige av hverandre. Dans som middel for å nære varme følelser for hverandre, og kanskje litt mer lidenskap?

KURSLEDERE:   Hans Fosshagen og https://samlivsskolen.no/wp-content/uploads/2013/09/anna-150.jpg.

PRISER OG PRAKTISK:

Foruten kursavgiften som er honorar til kurslederne, må deltakerne selv betale for kost og eventuelt losji. Kurset holdes i leide  lokaler, på Sandaker i Oslo. Det finnes rimelig lunchkafe i nærområdet.

Samlivsskolen har en avtale med Thon hotell som gir noe rabatterte priser på overnatting. Ønskes denne avtalen benyttet, meld fra  til kursleder.

PÅMELDING OG BETALING:
Kurspåmelding skjer via kursoppføringen i kalenderen.

Alternativt kan du betale direkte til Samlivsskolens leder https://samlivsskolen.no/wp-content/uploads/2013/09/anna-150.jpg. Ta  kontakt og avtale med henne. Annas e-postadresse er sigridsdatter@icloud.com og telefonnr. er 91868658.[/vc_column_text][vcex_image_grid img_size=»full» image_ids=»6193,7989″ entry_css=».vc_custom_1676677480049{margin-top: 20px !important;}»][vcex_button url=»https://samlivsskolen.no/kontakt/» size=»large» align=»center» custom_background=»#6fa259″ custom_hover_background=»#6fa259″ custom_color=»#ffffff» custom_hover_color=»#ffffff» margin=»top:20|bottom:20″ text_transform=»uppercase» text_source=»custom_text»]Ta kontakt for å melde deg på kurset[/vcex_button][/vc_column][/vc_row]

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!