skip to Main Content

Tango som samlivsbooster.
Tango som kommunikasjonsredskap.

Her  har dere sjansen til et annerledes samlivskurs der vi bruker dansegleden for å  stimulere kjærligheten. Tangokurs for  dere som vil “booste” samlivet gjennom danseglede, bli bevisst hvordan dere kommuniserer og la kroppsspråket bringe dere til nye høyder!

Tidspunkt legges ut i kalender når  kursdato er  fastsatt.
Kurstid: Lørdag kl. 10.00-16.00 og søndag kl. 10.00-15.00
Holdes i Oslo

FOR HVEM: Parkurs for dere som gjennom den argentinske tangoens bevegelse og berøring vil  finne ut av hvordan dere kommuniserer og ønsker å kommunisere. For dere som vil  ha det morsomt sammen, som vil utfordre grensene og få mer nærhet og glede i forholdet deres. For dere som ønsker en oppkvikker i samlivet, en kjærlighetsbooster.

Kurset blir dans, øvelser og så stopper vi innimellom opp og tenker over samlivet vårt. Kommunikasjonen i tango – hvordan gjør vi det i vårt forhold? Kommuniserer vi tydelig? Gleden og utfordringen ved å være så gjensidig avhengige av hverandre. Dans som middel for å nære varme følelser for hverandre, og kanskje litt mer lidenskap?

KURSLEDERE:   Hans Fosshagen og Anna Sigridsdatter Heen.

PRISER OG PRAKTISK:

Foruten kursavgiften som er honorar til kurslederne, må deltakerne selv betale for kost og eventuelt losji. Kurset holdes i leide  lokaler, på Sandaker i Oslo. Det finnes rimelig lunchkafe i nærområdet.

Samlivsskolen har en avtale med Thon hotell som gir noe rabatterte priser på overnatting. Ønskes denne avtalen benyttet, meld fra  til kursleder.

PÅMELDING OG BETALING:
Kurspåmelding skjer via kursoppføringen i kalenderen.

Alternativt kan du betale direkte til Samlivsskolens leder Anna Sigridsdatter Heen. Ta  kontakt og avtale med henne. Annas e-postadresse er sigridsdatter@icloud.com og telefonnr. er 91868658.

Back To Top