Samlivsterapi, parsjekk, sexologisk rådgivning –
i regi av Par og personrådgiveren.

PARTERAPI Parterapi gir dere en trygg arena for å utforske relasjonelle utfordringer. Vi vil fokusere på kommunikasjon, tillit og emosjonell tilknytning for å hjelpe dere med å bygge et sterkere og mer støttende forhold.

Partilbudet omfatter parterapi/samlivsterapi/familieterapi og sexologisk rådgivning. Det passer for dere som vil løse konflikter, bedre kommunikasjonen dere imellom og få det bedre sammen, også det som  gjelder intimsfæren.

• Styrke og utvikle forholdet deres
• Kommunisere bedre
• Våge å se på følelsene som styrer dere
• Ha åpenhet om temaer som sex, sjalusi og utroskap
• Løse samlivsproblemer mer konstruktivt
• Leve bedre med uenighet
• Akseptere at dere har ulike behov og prioriteringer
• Klare å legge vonde ting bak dere
• Ha mer glede, varme og nærhet i forholdet deres

PARTERAPI 

Det fine med parterapi er at da konsentrerer vi oss om det dere vil ha fokus på. I parterapi jobber dere mer intensivt og dypere, og kommer lenger i å identifisere, angripe og løse opp i problemer enn hvis dere hadde  gått på samlivskurs med andre par.

Noen par har en akutt eller avgrenset problematikk, og  vil  kunne komme langt med  noen timers konsultasjon.

Unner dere dere å gå i parterapi over noe tid vil dere bli mer  bevisste på hvordan deres kommunikasjons-og samhandlingsmønstre er på godt og vondt, og hva hver av dere – og dere sammen –  kan gjøre for å utvikle et sterkt og godt samliv.

Bedre investering finnes ikke hvis kjærligheten trenger hjelp!

Geografisk avstand ingen hindring

Selvsagt er det lettest hvis dere bor i rimelig nærhet, men geografisk avstand trenger ikke være noe avgjørende hindring. Jeg har god  erfaring med å ta i mot par som kommer langveis fra og som tar seg en bytur for å ha noen intensive «jobbeøkter» hos meg. Det kan  kombineres med å gjøre andre hyggelige  ting sammen.

Dertil  kan mine nettbaserte tjeneste da brukes. Jeg har mange par som ikke bor i Oslo og  som har parterapi online.

Kombinasjoner går bra

Dere kan gjerne bruke parterapien som en forberedelse til, eller i etterkant av et samlivskurs , feks. PREP-kurs tilbud dersom dere har temaer/problemområder dere vil gå mer i dybden på.

Parsjekk

Jeg er for øvrig sertifisert for å også geleide dere  gjennom en test av parforholdet deres. Par-sjekk er opprinnelig et dansk konsept utviklet ved Center for familieutvikling,og passer for alle par som har lyst til å ta temperaturen på forholdet og hente ny inspirasjon. En Par-sjekk gir innblikk i styrkene i forholdet, samt de utfordringer som typisk oppstår når man lever tett sammen over tid. Med seg på veien får dere tips om gode verktøy for varig endring; en personlig feedbackrapport som de kan benytte som redskap til å jobbe videre med forholdet på hjemmebane, i tillegg til muntlig feedback fra meg som parterapeut.

Slik jobber jeg

Når jeg arbeider med par bruker jeg – foruten samtale – verktøy og teknikker hentet fra PREP, som tale- og lytteteknikken og problemløsningsmetoden. Dersom dere vil bruker jeg også enkle psykodramametoder som rollebytte og speiling. Metoder for konflikthåndtering og konfliktløsning som jeg har med fra tiden som mekler i Konfliktrådet kan også kan være til nytte.

Jeg henter mye fra kompetansen jeg har ervervet meg gjennom videreutdanning i emosjonelt fokusert terapi for par. Følelser styrer oss og forholdet til partneren mer enn vi tror!

Som utdannet sexolog er jeg opptatt av  av at par skal ha  et godt sexliv, og at sex  også har med kommunikasjon å gjøre.

Priser og praktisk

Jeg gir rådgivning fra mitt hjemmekontor i Oslo. Hver rådgivning er på 60 minutter. Om ønskelig kan annen/lengre tid avtales.

Pris per time er kr. 1700. Det er samme pris for onlinesamtaler som ved fysisk oppmøte. (Prisene ble hevet fra 01.01.21 som følge av at det er innført mva på  behandlingstjenester).

Ta kontakt om dere ønsker å komme til parrådgivning hos meg.
Ring meg på telefon: 91 86 86 58 eller send inn kontaktskjema

Annas tips til å finne kjærestetid i en hektisk hverdag:

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!