PRIVATUNDERVISNING FOR PAR I SAMLIVSKURSET PREP

Kommuniserer du og partneren din dårlig?
Er dere ikke så gode på problemløsning?

Jeg tilbyr en kortversjon av PREP-kurs som privatundervisning for enkeltpar. 

Dere kan ta dette kurset online (På Teams) eller komme på mitt hjemmekontor på Hasle i Oslo.

Kurset -del A- handler om kommunikasjon og hva som hindrer god kommunikasjon. Vi ser  på ødeleggende kommunikasjonsmønstre som par har.

Tar dere den andre delen av kurset (del B) fokuserer vi opp problemhåndtering og problemløsning. Målet er at dere kan kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære noen grep for å forbedre kommunikasjonen og løse problemer.

PREP som privatundervisning for bare dere to  er fleksibelt og tilpasses det enkelte par. Så bare ta kontakt så starter vi opp så snart dere vil!

Lengden av hver økt kan variere, men jeg  vil anbefale fra 1 til 1,5 time.

A: 3 timers  privatundervisning/ kursing der vi konsentrerer oss om  kommunikasjon: Her  ser vi på kommunikasjonshindre og negative kommunikasjonsmønstre og hvordan disse kommer til uttrykk hos dere. Siste  økt er  hva  dere kan gjøre for å bedre kommunikasjonen og bryte deres  dårlige  mønstre. Dere får råd og dertil verktøy og metoder.  Hver  sesjons varighet bestemmer dere selv. Det kan f.eks. være  tre ganger av en time eller to ganger av 1,5 time. Prisen for dette kurset  er kr. 3750.

B: Eller dere kan velge et forlenget  kurs der vi i tillegg til tre  timer om kommunikasjon legger til 2 timer om problemer og konflikthåndtering.  Hvordan tilnærmer dere problemene dere har? Hvordan løser  dere konflikter? Skille mellom løselige problemer og  problemer dere må leve med.  Modeller for problemhåndtering og problemløsning. Hvordan bli gode på å håndtere problemer? Også her er opplegget fleksibelt. Dere kan velge  antall ganger og varighet. Prisen for dette 5- timers kurset er kr. 6250.

I  can give private  lessons in PREP (short  version 3 or  5 hours) for english-speaking single couples –  either coming to my home office in Oslo or take it online.

Bestill time for PREP-kurs  for bare dere to, se skjema nedenfor.

okt
26
lør
2024
Samlivskurs om seksualitet og kommunikasjon: Bedre Sexliv= Bedre samliv @ Strømstad Spa
okt 26-okt 27 heldags
På dette samlivskurset fokuseres det på å styrke og utvikle den seksuelle dimensjonen i parforholdet. Er det slik at menn får det bra når de har sex, mens kvinner må ha det bra for å ha sex? Mistet sexlysten? En lyst, men ikke den andre? Få større forståelse for egen og partners følelser og behov, og hvordan dere som par kommuniserer og samhandler seksuelt. Vi ser også på forskjeller mellom kvinners og menns seksualitet som bør hensyntas om dere begge skal ha full glede av seksualakten. Dere får råd, verktøy og teknikker for å kommunisere slik at dere bedre kan forholde dere til problemer og utfordringer knyttet til sexlivet deres. KURSSTED: Kursstedet Strømstad Spa ser valgt med omhu for at dere skal kunne pirres av hverandre, nyte og slappe av i litt luksuriøse omgivelser med spa-fasiliteter og gode måltider før og/eller etter kurset. PRISER OG PRAKTISK: Foruten kursavgiften på kr. 5000 per par, kommer hotellutgiftene som deltakerne selv må betale. Vi har forhandlet fram en god hotellpakkepris som totalt  koster4460 SEK per par i dobbeltrom, med måltider.  Inngang til spaanlegg kommer i tillegg.  Ta  kontakt med hotellet dersom dere ønsker forlenget opphold. KURSTIDER: Lørdag kl. 15.00-19.00, søndag kl. 9.00-14.00 KURSLEDER: Anna Sigridsdatter Heen INFO: For mer informasjon, se Samlivsskolens hjemmeside, kurskalender. Velkommen til å melde dere på et spennende og – for forholdet – styrkende kurs!
Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!