Samlivskurs

Mine kurs er designet for å gi deg og din partner de verktøyene dere trenger for å bygge et sterkere forhold. Fra kommunikasjon til konflikthåndtering, disse kursene gir praktiske ferdigheter for livet.

Jeg har samlivskurset for dere!

Foruten å eie og drifte firmaet Par-og personrådgiveren eier jeg også Samlivsskolen som holder  samlivskurs for par som vil lykkes i samlivets kunst.

Ta med partneren din på kurs og få et bedre samliv!

Som kjent er det dessverre ikke slik at folk ivaretar samlivene sine som man pleier forholdet til familie og venner. Ei heller tar vi en statussjekk slik vi gjør på helsen vår eller på bilen med jevne mellom.

Hva med å tenke nytt og annerledes om samlivet og innse at et parforhold så visst ikke går på autopilot, men trenger til reparasjon eller finpuss en gang i blant?

Hva med å gi parforholdet en gave? Et samlivskurs en super investering til igjen å kunne føle seg sett og forstått  av partneren, og få tilbake godfølelsen og kanskje lysten på hverandre.

Så benytt sjansen nå!

Dette  er hva  dere  kan oppnå med å ta  et samlivskurs:

  • Bygge gode parforhold
  • Bidra til visjoner for parforholdet, prosess-tenking og  ”vedlikeholdsbevissthet”
  • Revitalisere, snu negativ utvikling, skape utvikling og vekst
  • Gi mestringsstrategier, verktøy og teknikker
  • Lete fram ressurser, fokus på parrelasjonens styrker og potensial

 

Dette  er samlivskursene som jeg kan tilby:

Per  nå er  dette de fysiske kursene jeg holder:

Opplegget for samlivskurset som kun er for dere to, tilbys enten i mitt hjemmekontor eller online. Dette gir dere full fleksibilitet til å velge tidspunktet og varigheten for hver seksjon:

Samlivskurs – følgende tilbys i kortversjon for bare dere to:

 

Dette finner dere også på kursoversikt med omtale og innholdsfortegnelse av kursene. Her kan dere også melde dere på kurs ved ta direkte kontakt.

Er det noe dere lurer på, ta kontakt med meg.

 

Andre tilbud til par

Søker dere mer eksklusiv hjelp i form av parterapi der dere går rett på de spesifikke utfordringene dere har i deres parforhold?  Også her har Samlivsskolen tilbud til dere!  Ta kontakt med meg. Jeg jobber til daglig som parterapeut og tar gjerne imot dere.

Siden jeg også er sexolog bistår jeg dere gjerne om dere har seksuelle problemer eller utfordringer i samlivet! Erfaringsmessig hjelper det veldig å snakke med en uten forstående som også er profesjonell.

Velkommen til å delta på ett eller flere av Samlivsskolens tilbud!

Bildet nedenfor er fra Thon hotell Oslo Airport der vi som regel holder to PREP-kurs hvert semester.

For mer info om kursene, tid, sted, priser og praktisk, se Samlivsskolens hjemmeside. Her kan dere også melde dere på kurs.  Book gjerne kurs allerede nå!

Facebook
LinkedIn

Ta kontakt for mer info og påmelding!